Nyheder

Sidst opdateret feb 3, 2021 @ 0:22

Februar 2021

Ansøgning om hvalp

Efterspørgslen efter hvalpe er virkelig stor, og vi kan slet slet ikke opfylde ønskerne hos de mange der har henvendt sig til os, for om muligt at købe en hvalp, eller blive skrevet op.
Vi har derfor valgt at lukke for nye henvendelser.


Januar 2021

CORONA og hvalpe

På grund af Corona situationen er vi lukket helt ned for besøg, og anden form for fysisk kontakt i en ikke nærmere defineret periode.

På grund af den kæmpe interesse, der er fra hvalpekøbere generelt, annoncerer vi ikke om vi har hvalpe eller venter hvalpe, men tilkendegiv gerne om I er interesseret i en hvalp fra netop os, og om I er indstillet på at vente, og/eller måske endda er parat til at forøge familien med få ugers varsel.
Hvis I er interesseret ikke bare i en hvalp, men i en hvalp herfra, må I gerne skrive en mail via kontaktformularen, med præsentation af jer selv.
Vi har ikke nogen decideret venteliste med kø – men hvis I matcher vores ide om den perfekte familie for en af vores hvalpe, skriver vi jer gerne på en interesse liste, som vi vil vælge fra når vi har hvalpe der skal ud i verden.
For at I ikke skal købe “hunden i posen” vil vi selvfølgelig forsøge at lave en form for fremvisning “over hegnet”, så længe vi er i Corona risikogruppe, når vi forsøger at matche jer med en af vores hvalpe,


Oktober 2020

Hvalpe er født !!!

Bertha har født 1 dreng og 5 piger den 18.10.2020 – Se mere her.


Marts 2020

Hvalpe er født !!!

Freja har født 2 piger den 07.03.2020 – Se mere her.


Maj 2019

Hvalpene er født !!!

Bertha har født 2 drenge og 4 piger den 27.05.2019 – Se mere her.