Hvalpe


Sådan bliver i “forældre” til en af vores hvalpe

Vores hvalpe er ikke en hyldevare, hvor man kan plukke den hvalp man synes bedst om.
Hver og en af hvalpene er vores “børn”, som vi ønsker at sikre den bedste tilværelse.

For at komme i betragtning til ën af vores hvalpe, skal vi vide en masse om jer.
Fortæl så meget som muligt om jeres familie, og hvordan jeres hverdag forløber.
Vi vil også gerne vide om i har erfaring med hunde, hvorfor det skal være en Shih Tzu, om i har kendskab til racen, og har i tænkt over hvilket køn det skal være?
Brug helst den formular der er her på hjemmesiden under kontakt, så kommer oplysningerne i den rigtige postkasse.

Hvalpene bliver fordelt til de familier der passer bedst sammen med den enkelte hvalp, og kan give den de bedste betingelser.
Udvælgelse sker først og fremmest ud fra de oplysninger i sender til os, dernæst ved samtaler i forbindelse med besøg hos os.
Vi forventer en vis *kemi” mellem os, da vi ønsker at følge vores hvalpe, og vi forventer at i deler, ikke jeres, men jeres hunds liv med os, da vi er interesserede i at vide hvordan hunden udvikler sig.
Vi forbeholder os derfor også ret til at sige nej, hvis vi, ved nærmere bekendtskab, ikke mener familierne er de rette for vores hvalpe.

Hvis det af forskellige grunde senere skulle blive nødvendigt at finde et nyt hjem til hunden, forventer vi at have forkøbsret.

Hensigten med vores opdræt er, at vores hvalpe skal være de bedste repræsentanter for racen, både hvad angår eksteriør, sundhed og temperament.

Derfor udvælger vi forældrene med stor omhu, og skaffer os så meget som mulig viden om hver forælder og bedsteforældrene, og også deres søskende hvor det er muligt.

Trods alle vores bestræbelser, kan der være noget der slår fejl, naturens veje er uransagelige, og ingen hunde er perfekte.
Alle vores hunde er sygeforsikrede og vi anbefaler også at vores hvalpe bliver det.

Alle vores hvalpe bliver overdraget som familiehunde. Nogle har udstillingspotentiale, og vi ser dem gerne på udstillinger, men det er ikke et krav. Hvis det ønskes, er vi selvfølgelig behjælpelige.

Hvis man senere ønsker at bruge en af vores hunde i avl, forventer vi, at der bliver stillet de samme høje krav til hunden som vi selv stiller til vores hunde.
1) at hunden har opnået championat(er) gennem udstillinger i FCI regi, for at bibeholde den høje standard i racen
2) at hunden er sund og rask og fundet fri for almindelige arvelige sygdomme
3) at der vælges en partner med de samme preferencer, og at vi bliver taget med på råd ved udvælgelsen.
4) at alle etiske anbefalinger fra DKK og KSS overholdes.
5) at hvalpene registreres i DKK

Hvis du slipper igennem “nåleøjet”, kan acceptere alle vores “krav”, og gerne vil have en hvalp herfra, betales der et depositum på 2000 kr. når en hvalp reserveres.